KLANTCASE

HK Logistics

“Al onze locaties zijn nu voorzien van interactieve schermen. Met de mediaspeler software van Screenlink worden al onze medewerkers up to date gehouden van het laatste nieuws, ontwikkelingen en trainingen. Ook de bezoekers worden niet vergeten! Dank” – HK Logistics.

HK Logistics Narrowcasting scherm

HK Logstics is begonnen met slechts één scherm om de communicatie met hun chauffeurs te stroomlijnen. Het doel was duidelijk: De chauffeurs altijd up-to-date houden met relevante informatie, zoals routes, veiligheidsinstructies en algemene verkeersinformatie.

Uitbreiding naar 5 schermen

Als snel besloot HK Logistics om uit te breiden naar 5 schermen om ook de interne communicatie met werknemers op kantoor te verbeteren. De overgang naar de vijf schermen verliep vlot, aangezien deze in hetzelfde systeem aangestuurd worden.

Het systeem waar HK Logistics gebruik van maakt is een gebruikersvriendelijke narrowcasting software. Het werkt op een vergelijkbare manier als het maken van een PowerPoint presentatie, waarbij slides worden gemaakt en in een speellijst worden geplaatst.

Communicatie voor iedereen

Intern wil HK Logistics ervoor zorgen dat elke medewerker op de hoogte is van de algemene veranderingen in het bedrijf. Het bedrijf streeft naar een cultuur van transparantie waarin iedereen, van chauffeur tot personeel op kantoor, gelijke toegang heeft tot belangrijke updates en ontwikkelingen.

HK Logistics: Een bedrijf met oog voor het persoonlijke

HK Logistics begrijpt het belang van menselijke connecties en het vieren van de kleine dingen die het team zo bijzonder maken. Daarom is er extra aandacht voor het vieren van verjaardagen. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat elke medewerker zich gezien en gewaardeerd voelt, zowel professioneel als persoonlijk.

Dit project weerspiegelt de toewijding van HK Logistics aan continue verbetering en innovatie in een steeds veranderende werkomgeving.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.