KLANTCASE

Jansen Machining Technology

“Narrowcasting helpt ons met name als we een interne mededeling hebben. Dit kunnen we gemakkelijk via het systeem online zetten en zodra het erop staat, weet iedereen er ook van, dus dat is echt heel fijn.” Angelique Beckers – Jansen Machining Technology.

Met drie strategisch geplaatste schermen, verspreid over de welkomsthal, kantine en productieruimte, heeft Jansen Machining Technology een innovatieve manier gekozen om diverse doelgroepen binnen het bedrijf te bereiken.

“Wat we maandelijks doen is de omzet en productieve uren wat we aan afkeur produceren laten zien. Als je het kenbaar maakt, worden mensen er bewust van. En dat gaat ook over de leverbetrouwbaarheid. We vinden het erg belangrijk om op tijd te leveren aan de klant en dit moet intern goed gecommuniceerd worden.”

Samen met haar collega heeft Angelique Beckers deelgenomen aan de Narrowcasting Workshop. Tijdens deze workshop hebben ze niet alleen alle ins en outs van het systeem verkend en de laatste trends omtrent digitale communicatie ontdekt, maar hebben ze ook doelgerichte communicatiestrategieën ontwikkeld, specifiek afgestemd op hun doelgroep. Hierdoor zijn ze nu in staat om op een effectieve en doelgerichte manier hun boodschap te communiceren via narrowcasting.

“De workshop vond ik hartstikke gezellig! Heb ik achteraf nog om hulp gevraagd? Eigenlijk niet hé, dus jullie hebben het gewoon goed uitgelegd.”