KLANTCASE

KSP Kunstgras

“We hebben een extra scherm genomen voor onze nieuwe vestiging in Harmelen om ook onze collega’s daar van belangrijke informatie te voorzien. Iedere vestiging heeft zijn eigen speellijst, maar we publiceren vanuit het hoofdkantoor ook een algemeen speellijst. Het hoofdkantoor deelt informatie over projecten, certificaten die we hebben behaald, open vacatures, nieuwsberichten en verjaardagen. Zo proberen we ondanks dat we hard groeien de samenhorigheid te behouden.” – Sander van de Wiel (KSP Kunstgras).

Alle locaties van KSP Kunstgras maken gebruik van hetzelfde narrowcasting systeem

Op het hoofdkantoor in Lelystad hangen twee narrowcasting schermen, waarvan één zich bevindt in de kantine. Deze locatie is strategisch gekozen omdat hier al het personeel wordt bereikt tijdens lunchpauzes, koffiepauzes en omdat het tevens de doorgang naar het magazijn is. Ook de buitendienstmedewerkers passeren hier regelmatig.

narrowcasting in de kantine

Content Management Systeem

“Je ziet veel mogelijkheden in het systeem wat erg interessant is. Dat we ons eigen huisstijl er makkelijk in kunnen implementeren, is erg fijn. We werken samen met een marketingbureau, maar soms is het fijn om zelf snel iets in elkaar te kunnen zetten.” – Sander van de Wiel.

Support

“Ik heb vaak contact met jullie helpdesk gehad en ik werd snel geholpen.” – Jasper Lankhaar (KSP Kunstgras).

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.