KLANTCASE

Multi Kozijn Spakenburg 

Multi Kozijn Spakenburg is een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige kozijnen, gevestigd in Spakenburg. Met jarenlange ervaring staat het bedrijf bekend om zijn vakmanschap en innovatieve benadering van kozijnoplossingen.

Interactieve showroom

Om de beleving te optimaliseren en klanten beter te informeren over hun uitgebreide assortiment, heeft Multi Kozijn Spakenburg besloten om een interactieve oplossing te implementeren voor de showroom.

In de showroom zijn nu interactieve tablets geplaatst tussen de verschillende kozijnen. De tablets zijn bedoeld voor klanten die meer informatie over de kozijnen willen ontvangen.

Zelfbediening voor klanten, directe ondersteuning voor medewerkers

De klant heeft de mogelijkheid om de tablet moeiteloos zelf te bedienen, waardoor ze specifieke informatie over de kozijnen kunnen opzoeken.

Tegelijkertijd dienen de tablets als een handig hulpmiddel voor de medewerkers van Multi Kozijn Spakenburg om direct aanvullende informatie aan de klant te verstrekken. Denk aan productspecificaties die wellicht niet direct voor de hand liggen, evenals mogelijkheden op het gebied van kleurkeuzes en ontwerpaspecten.

Op afstand te besturen systeem

Het narrowcasting systeem dat aan de tablet is gekoppeld, kan op afstand worden beheerd. Via dit narrowcasting systeem is het mogelijk om foto’s en video’s te uploaden. Bovendien biedt het de flexibiliteit om content vooruit te plannen, bijvoorbeeld voor een promotie die over een maand ingaat. Deze kan nu al worden ingepland, wat zorgt voor een efficiënte en tijdige verspreiding van informatie.

Interesse? Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.