KLANTCASE

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten

logo

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten ondersteunt ondernemers en bedrijven met het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen en financiële overzichten.  Het bedrijf bestaat volgend jaar 40 jaar en richt zich op MKB bedrijven in de regio driehoek: Eindhoven-Den Bosch-Nijmegen.  Als ‘het zesde zintuig van bedrijven’ geeft Nagtzaam daarnaast organisatieadvies, bedrijfseconomisch advies en adviseert ze bij verkoop en overname van bedrijven. In het kantoor aan de Populier in Veghel worden o.a. klanten ontvangen om hun huidige situatie en toekomstplannen te bespreken. 

presentatiescherm
Een 86 inch scherm op trolley met Nureva microfoon en Yealink camera systeem

Eind 2020 werd besloten om het pand te gaan verbouwen en spreekkamers te vervangen door nieuwe grotere vergaderruimten. Destijds werd nog gebruik gemaakt van ouderwetse beamers die steeds meer problemen gingen vertonen. Daarnaast is ook de behoefte aan videovergaderen flink toegenomen. De hoogste tijd dus om de vergaderruimten te moderniseren.  Antoinette van Engelen, persoonlijk assistent van de algemeen directeur, Yousef Kayyal, kreeg de opdracht om moderne presentatieschermen te zoeken.

“Omdat wij omgaan met vertrouwelijke gegevens van klanten is het voor ons extra belangrijk dat alle info die gepresenteerd wordt op het presentatiesysteem waarmee wij werken goed beveiligd is”, aldus Antoinette. “Toen ik ging zoeken naar nieuwe presentatiemogelijkheden kwam ik bij Screenlink terecht. We maakten een afspraak en eind september zijn we naar de showroom in Zaltbommel gereisd. Daar heeft Screenlink ons alle mogelijkheden laten zien. Er werd al redelijk snel een offerte uitgebracht en vervolgens is Ad van de Put naar Veghel gekomen om de situatie ter plaatse te bekijken. Wat ik zo fijn vind is dat ze goed met ons meedenken. Ze communiceren kort en krachtig en alles is goed georganiseerd”.