KLANTCASE

Sani4all & Kitchen4all

Sani4all, gespecialiseerd in sanitair, zocht naar een innovatieve manier om hun klanten een optimale winkelervaring te bieden. Ze waren op zoek naar een systeem dat niet alleen informatief was, maar ook de sfeer en beleving in de showrooms kon versterken.

Uitbreiding naar 40+ showrooms

Na een succesvolle implementatie in de pilot case, heeft Sani4all besloten om uit te breiden naar meer dan 40 showrooms. De keuze om het systeem uit te rollen naar zoveel locaties benadrukt niet alleen de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van het systeem, maar ook het positieve ontvangst van klanten en de waarde die het toevoegt aan de algehele winkelervaring.

De schermen, die nu een vast onderdeel zijn van de showroominrichting, dragen bij aan een consistente en aantrekkelijke presentatie van het assortiment, klantbeoordelingen, aanbiedingen en de gewenste sfeerbeleving.

Sani4all & Kitchen4all: 1 systeem

Het succesvolle gebruik van het narrowcasting systeem bij Sani4all heeft geleid tot een uitbreiding naar de showrooms van Kitchen4all. Na het zien van de positieve resultaten en de waarde die het systeem toevoegt aan de winkelervaring bij Sani4all, heeft Kitchen4all besloten om ook gebruik te maken van ons systeem in hun showrooms.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.