KLANTCASE

Rietveld Licht

Narrowcasting in de retail komt steeds vaker voor en ook Rietveld Licht heeft hierop ingespeeld. De verlichtingsspecialist heeft namelijk een gloednieuwe showroom geopend langs de A15 in Sliedrecht. Met een magazijn van maar liefst 10.000m2 en ruim 300.000 lampen op voorraad, heeft Rietveld Licht zichzelf gepositioneerd als online marktleider in Nederland. In de showroom zijn geen traditionele kassa’s te vinden, omdat betalen snel en veilig kan worden gedaan vanaf de smartphone. De huiselijke sfeer van de winkel zorgt ervoor dat je direct geïnspireerd raakt en kunt zien wat voor effect de lampen hebben op jouw interieur.

narrowcasting in de retail

Communicatie verbeteren

De showroom van Rietveld Licht is een fysieke winkel waar alleen online een bestelling geplaatst kan worden. “We hadden Narrowcasting nodig om de afwijkende manier van werken in onze winkel uit te leggen aan onze bezoekers. Met narrowcasting wilden we kort kunnen uitleggen hoe klanten een bestelling kunnen plaatsen en wanneer deze gereed is voor ophaal. Ook wilden we er de nodige informatie op tonen, bijvoorbeeld dat enkel de lampen te koop zijn. De meubels staan er puur ter aankleding van de kamers.”


Optimale dienstverlening vanaf het eerste contactmoment

“Ik zou Screenlink absoluut aanraden. We kregen een snelle reactie terug op onze aanvraag en kwamen snel tot de conclusie dat het systeem van Screenlink past bij onze wensen. Voor de winkel waren we op zoek naar een simpel Narrowcasting systeem waar we ons eigen systeem aan konden koppelen. We zijn zeer tevreden over het technische gedeelte waarbij we een scherm mochten testen. Het systeem heeft nooit enige hapering gehad.”

Narrowcasting

Verhoog de omzet met narrowcasting in de Retail

Of het nu gaat om het tonen van producten, het informeren van klanten over speciale aanbiedingen of het promoten van een merk, narrowcasting biedt de mogelijkheid om jouw boodschap op een effectieve manier te communiceren. Daarom hebben wij een unieke oplossing ontworpen voor de Retail.

Meer weten? Bezoek dan onze Retail pagina. Hier vind je uitgebreide informatie over onze diensten. Wij zijn er om u te helpen jouw winkel naar een hoger niveau te tillen!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.