KLANTCASE

Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij

“Via digitale schermen kunnen we in een korte tijd meer informatie delen. We accentueren nog wel met posters als het gaat om een voorstelling wat binnenkort start en extra aandacht vraagt, maar de digitale schermen helpen ons wel met het behouden van een rustige uitstraling.” – Ivo van Harmelen (Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij).

Gebruiksvriendelijk systeem

De Poorterij Zaltbommel maakt gebruik van Screenlink Basic: een gebruiksvriendelijk systeem dat hen in staat stelt om hun content op elk gewenst moment en vanaf elke locatie te beheren. Met toegang tot een uitgebreide bibliotheek van reclamevrije stockfoto’s, de mogelijkheid om content vooruit te plannen en geïntegreerde widgets zoals YouTube, Instagram, RSS, Agenda en Dashboard, biedt Screenlink Basic een alles-in-één oplossing voor hun digitale schermbehoeften.

“Wat ik fijn vind aan jullie systeem is dat het heel makkelijk in gebruik is. Je kunt er snel wat opzetten en vooruit plannen. Na de training wist ik ook wel snel hoe alles werkt.” – Coen van Harmelen (Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij).

“We zijn erg tevreden over de schermen. Door de matheid komen ze rustig over.” – Ivo van Harmelen.

De Poorterij Zaltbommel

Groter publiek

In tegenstelling tot statische posters kunnen digitale schermen bewegende beelden en interactieve content tonen, waardoor ze de aandacht van voorbijgangers snel vasthouden. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden geüpdatet met nieuwe informatie en kunnen ze worden afgestemd op meerdere doelgroepen.

“We gebruiken verschillende kanalen om met onze doelgroep te communiceren, maar met een digitaal scherm kun je toch meer informatie delen op een manier wat meerdere mensen aanspreekt.” – Coen van Harmelen.

Ontdek de kracht van digitale communicatie

Wil je ook je evenementen of exposities op een dynamische en professionele manier presenteren? Ontdek hoe digitale schermen je kunnen helpen om informatie te delen met een groter publiek. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen kun je eenvoudig je content beheren en aanpassen. Laat je huisstijl zien met prachtige ontwerpen en communiceer moeiteloos met je bezoekers.

Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.