Informeer, entertain en verleid tot aankoop

Narrowcasting voor de retail

Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor de Retail. Narrowcasting is een vorm van communicatie via beeldschermen waarbij je het publiek zeer gericht kunt bereiken. Met digitale beeldschermen in de etalage, kun je passerende bezoekers attenderen op acties of nieuwe producten en meer bezoekers in de winkel krijgen. Eenmaal in de winkel kun je deze informatieschermen inzetten om een bepaalde sfeer te creëren of om informatie te delen over bepaalde producten en/of acties.

narrowcasting retail
ETALAGESCHERMEN

Verleid passanten

Etalageschermen zijn een krachtig instrument voor retailers. Met een scherm in de etalage kun je de aandacht trekken van voorbijgangers en hen verleiden om de winkel binnen te gaan. Qua content zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt inspirerende visuals en sfeerbeelden gebruiken om de verbeelding van voorbijgangers te prikkelen en hen te laten zien wat ze in de winkel kunnen vinden. Ook kun je zorgen voor meer merkbekendheid door consistent je logo, kleurenschema en merkboodschappen te presenteren.

narrowcasting retail
Narrowcasting in de winkel

Klanten in de winkel houden

In een wereld vol prikkels en afleiding is het cruciaal om niet alleen klanten naar je winkel te lokken, maar ze ook betrokken en geïnformeerd te houden tijdens hun winkelervaring. 

Personaliseer iedere winkelervaring

Met narrowcasting kun je iedere winkelervaring personaliseren door gerichte content te maken. Ook kun je content personaliseren door deze in te plannen op specifieke dagen en/of tijden. ’s Ochtends kun je bijvoorbeeld ontbijtproducten promoten en ’s avonds kun je de aandacht vestigen op avondmaaltijden.

narrowcasting in de retail
Creëer een unieke beleving

Extra aandacht voor uw product

Een display scherm in de retail kan een unieke ervaring creëren voor klanten. Met de touch-functionaliteit en RFID-technologie kun je klanten stimuleren om actief betrokken te zijn bij jouw product. Wanneer een klant een product oppakt, verschijnt er automatisch informatie over het product op het scherm ernaast. Dit kan bijvoorbeeld productinformatie, prijsinformatie of zelfs gerelateerde producten bevatten.