Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij

“Via digitale schermen kunnen we in een korte tijd meer informatie delen. We accentueren nog wel met posters als het gaat om een voorstelling wat binnenkort start en extra aandacht vraagt, maar de digitale schermen helpen ons wel met het behouden van een rustige uitstraling.” – Ivo van Harmelen (Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij).

Gebruiksvriendelijk systeem

De Poorterij Zaltbommel maakt gebruik van Screenlink Basic: een gebruiksvriendelijk systeem dat hen in staat stelt om hun content op elk gewenst moment en vanaf elke locatie te beheren. Met toegang tot een uitgebreide bibliotheek van reclamevrije stockfoto’s, de mogelijkheid om content vooruit te plannen en geïntegreerde widgets zoals YouTube, Instagram, RSS, Agenda en Dashboard, biedt Screenlink Basic een alles-in-één oplossing voor hun digitale schermbehoeften.

“Wat ik fijn vind aan jullie systeem is dat het heel makkelijk in gebruik is. Je kunt er snel wat opzetten en vooruit plannen. Na de training wist ik ook wel snel hoe alles werkt.” – Coen van Harmelen (Sociaal Cultureel Centrum de Poorterij).

“We zijn erg tevreden over de schermen. Door de matheid komen ze rustig over.” – Ivo van Harmelen.

De Poorterij Zaltbommel

Groter publiek

In tegenstelling tot statische posters kunnen digitale schermen bewegende beelden en interactieve content tonen, waardoor ze de aandacht van voorbijgangers snel vasthouden. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden geüpdatet met nieuwe informatie en kunnen ze worden afgestemd op meerdere doelgroepen.

“We gebruiken verschillende kanalen om met onze doelgroep te communiceren, maar met een digitaal scherm kun je toch meer informatie delen op een manier wat meerdere mensen aanspreekt.” – Coen van Harmelen.

Ontdek de kracht van digitale communicatie

Wil je ook je evenementen of exposities op een dynamische en professionele manier presenteren? Ontdek hoe digitale schermen je kunnen helpen om informatie te delen met een groter publiek. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen kun je eenvoudig je content beheren en aanpassen. Laat je huisstijl zien met prachtige ontwerpen en communiceer moeiteloos met je bezoekers.

Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Multi Kozijn Spakenburg 

Multi Kozijn Spakenburg is een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige kozijnen, gevestigd in Spakenburg. Met jarenlange ervaring staat het bedrijf bekend om zijn vakmanschap en innovatieve benadering van kozijnoplossingen.

Interactieve showroom

Om de beleving te optimaliseren en klanten beter te informeren over hun uitgebreide assortiment, heeft Multi Kozijn Spakenburg besloten om een interactieve oplossing te implementeren voor de showroom.

In de showroom zijn nu interactieve tablets geplaatst tussen de verschillende kozijnen. De tablets zijn bedoeld voor klanten die meer informatie over de kozijnen willen ontvangen.

Zelfbediening voor klanten, directe ondersteuning voor medewerkers

De klant heeft de mogelijkheid om de tablet moeiteloos zelf te bedienen, waardoor ze specifieke informatie over de kozijnen kunnen opzoeken.

Tegelijkertijd dienen de tablets als een handig hulpmiddel voor de medewerkers van Multi Kozijn Spakenburg om direct aanvullende informatie aan de klant te verstrekken. Denk aan productspecificaties die wellicht niet direct voor de hand liggen, evenals mogelijkheden op het gebied van kleurkeuzes en ontwerpaspecten.

Op afstand te besturen systeem

Het narrowcasting systeem dat aan de tablet is gekoppeld, kan op afstand worden beheerd. Via dit narrowcasting systeem is het mogelijk om foto’s en video’s te uploaden. Bovendien biedt het de flexibiliteit om content vooruit te plannen, bijvoorbeeld voor een promotie die over een maand ingaat. Deze kan nu al worden ingepland, wat zorgt voor een efficiënte en tijdige verspreiding van informatie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sani4all & Kitchen4all

Sani4all, gespecialiseerd in sanitair, zocht naar een innovatieve manier om hun klanten een optimale winkelervaring te bieden. Ze waren op zoek naar een systeem dat niet alleen informatief was, maar ook de sfeer en beleving in de showrooms kon versterken.

Uitbreiding naar 40+ showrooms

Na een succesvolle implementatie in de pilot case, heeft Sani4all besloten om uit te breiden naar meer dan 40 showrooms. De keuze om het systeem uit te rollen naar zoveel locaties benadrukt niet alleen de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van het systeem, maar ook het positieve ontvangst van klanten en de waarde die het toevoegt aan de algehele winkelervaring.

De schermen, die nu een vast onderdeel zijn van de showroominrichting, dragen bij aan een consistente en aantrekkelijke presentatie van het assortiment, klantbeoordelingen, aanbiedingen en de gewenste sfeerbeleving.

Sani4all & Kitchen4all: 1 systeem

Het succesvolle gebruik van het narrowcasting systeem bij Sani4all heeft geleid tot een uitbreiding naar de showrooms van Kitchen4all. Na het zien van de positieve resultaten en de waarde die het systeem toevoegt aan de winkelervaring bij Sani4all, heeft Kitchen4all besloten om ook gebruik te maken van ons systeem in hun showrooms.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rietveld Licht

Narrowcasting in de retail komt steeds vaker voor en ook Rietveld Licht heeft hierop ingespeeld. De verlichtingsspecialist heeft namelijk een gloednieuwe showroom geopend langs de A15 in Sliedrecht. Met een magazijn van maar liefst 10.000m2 en ruim 300.000 lampen op voorraad, heeft Rietveld Licht zichzelf gepositioneerd als online marktleider in Nederland. In de showroom zijn geen traditionele kassa’s te vinden, omdat betalen snel en veilig kan worden gedaan vanaf de smartphone. De huiselijke sfeer van de winkel zorgt ervoor dat je direct geïnspireerd raakt en kunt zien wat voor effect de lampen hebben op jouw interieur.

narrowcasting in de retail

Communicatie verbeteren

De showroom van Rietveld Licht is een fysieke winkel waar alleen online een bestelling geplaatst kan worden. “We hadden Narrowcasting nodig om de afwijkende manier van werken in onze winkel uit te leggen aan onze bezoekers. Met narrowcasting wilden we kort kunnen uitleggen hoe klanten een bestelling kunnen plaatsen en wanneer deze gereed is voor ophaal. Ook wilden we er de nodige informatie op tonen, bijvoorbeeld dat enkel de lampen te koop zijn. De meubels staan er puur ter aankleding van de kamers.”


Optimale dienstverlening vanaf het eerste contactmoment

“Ik zou Screenlink absoluut aanraden. We kregen een snelle reactie terug op onze aanvraag en kwamen snel tot de conclusie dat het systeem van Screenlink past bij onze wensen. Voor de winkel waren we op zoek naar een simpel Narrowcasting systeem waar we ons eigen systeem aan konden koppelen. We zijn zeer tevreden over het technische gedeelte waarbij we een scherm mochten testen. Het systeem heeft nooit enige hapering gehad.”

Narrowcasting

Verhoog de omzet met narrowcasting in de Retail

Of het nu gaat om het tonen van producten, het informeren van klanten over speciale aanbiedingen of het promoten van een merk, narrowcasting biedt de mogelijkheid om jouw boodschap op een effectieve manier te communiceren. Daarom hebben wij een unieke oplossing ontworpen voor de Retail.

Meer weten? Bezoek dan onze Retail pagina. Hier vind je uitgebreide informatie over onze diensten. Wij zijn er om u te helpen jouw winkel naar een hoger niveau te tillen!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.