Corporate

Yealink Roomcast: Draadloze Delen op Zijn Best

De Yealink RoomCast onthult de ideale draadloze presentatieoplossing, waarmee je naadloos tot wel 4 schermen tegelijk kunt delen. Dit geavanceerde systeem is een must-have voor vergaderruimtes en multimediale omgevingen waar efficiëntie, teamwork en gebruiksgemak voorop staan. RoomCast, vergelijkbaar met een Barco ClickShare systeem, is ontworpen om te imponeren en te presteren.

Verbind Eenvoudig en Snel

De Yealink RoomCast verwelkomt gasten met open armen en biedt directe koppeling via de optionele WPP20-dongle. Met slechts één druk op de knop creëer je direct een draadloze verbinding. Dit intuïtieve proces zorgt voor naadloos en ononderbroken delen.

Voordelen die je niet Mag Missen

De voordelen van Roomcast zijn moeilijk te negeren. Het systeem is compatibel met vrijwel alle toonaangevende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Dankzij de ondersteuning van Miracast, AirPlay, Google Cast en de eigen Yealink WPP20-oplossing, wordt één-taps delen een vanzelfsprekendheid.

Vier Schermen, Eindeloze Mogelijkheden

Presentatoren hoeven nooit meer te wisselen dankzij de mogelijkheid om tot 4 schermen tegelijk te casten. Deze meervoudige weergaveoptie maximaliseert de betrokkenheid en biedt een meeslepende ervaring voor elke deelnemer.

Bovendien gaat de Yealink RoomCast verder dan eenvoudig delen. Het bevat slimme samenwerkingsfuncties, waaronder een interactief whiteboard, annotatiemogelijkheden en een intuïtieve afstandsbediening. Hiermee kunt u gezamenlijk ideeën ontwikkelen, brainstormen en de controle houden, allemaal vanuit één geïntegreerde oplossing.

Download hier de volledige specificaties