Interne communicatie verbeteren

Wil jij je interne communicatie verbeteren?

Interne communicatie binnen een bedrijf is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. Zeker als je een groter bedrijf hebt, is het niet altijd even eenvoudig om al jouw mensen tegelijk te bereiken. Dat kan tot misverstanden leiden, waarbij verkeerde interne communicatie er ook voor kan zorgen dat mensen zich niet prettig voelen op hun werk. Wil jij je interne communicatie verbeteren? Dit kan heel eenvoudig met behulp van narrowcasting. Je laat dan informatie zien op schermen die bij jouw bedrijf hangen. Informatie die relevant is voor iedereen en die ook meteen door al uw medewerkers gezien wordt. Bij Screenlink zijn we gespecialiseerd in narrowcasting.

Onze oplossing voor jou

Verbeteren van interne communicatie

We gaan graag eens met je om tafel zitten om de mogelijkheden van interne communicatie verbeteren via narrowcasting met je door te nemen. We vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te kunnen bieden om directer en duidelijker te communiceren met je mensen. We gaan je interne communicatie verbeteren met behulp van mooie schermen en duidelijke software. Met behulp van deze software geef je heel eenvoudig door wat je wil delen met je mensen. Je hebt zeer uitgebreide mogelijkheden met onze software. Deze is daarbij ook nog eens zeer stabiel en zorgt zo voor een onbezorgde werking.

Meer weten over het verbeteren van interne communicatie?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je hebt met narrowcasting, dan nodigen we je graag uit om hier eens contact over op te nemen met ons. Wij verbeteren je interne communicatie door middel van het ophangen van duidelijke schermen. We geven je uiteraard ook een informatieve training, waarmee jij alle geheimen van narrowcasting met onze software leert kennen. Je interne communicatie verbeteren met narrowcasting is de beste manier om ervoor te zorgen dat jij straks bij jouw bedrijf een perfecte interne communicatie hebt.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!