KLANTCASE

Effectieve Narrowcasting in de Retail

Rietveld Licht heeft een gloednieuwe showroom langs de A15 in Sliedrecht geopend. Met een mega magazijn van 10.000m2 en ruim 300.000 lampen op voorraad heeft de verlichtingsspecialist zich gepositioneerd als online marktleider in Nederland. Er staan geen kassa’s in de showroom want betalen doe je snel en veilig vanaf je smartphone. De winkel heeft een huiselijke sfeer waardoor je meteen geïnspireerd raakt en ziet wat de lamp van jouw interieur kan betekenen.

Rietveld Licht

Duidelijk en helder communiceren

De showroom van Rietveld Licht is een fysieke winkel waar alleen online een bestelling geplaatst kan worden. Gert Rietveld kan zich voorstellen dat dit niet meteen een belletje laat rinkelen. “We hadden Narrowcasting nodig om de afwijkende manier van werken in onze winkel uit te leggen aan onze bezoekers. Via de beeldschermen wilden we kort kunnen uitleggen hoe klanten een bestelling kunnen plaatsen, wanneer deze gereed staan voor ophaal en hoe onze app gebruikt kan worden in onze winkel. Ook wilden we er de nodige informatie op tonen, bijvoorbeeld dat enkel de lampen te koop zijn. De meubels staan er puur ter aankleding van de kamers.”

Narrowcasting

Optimale dienstverlening vanaf het eerste contactmoment

“Ik zou Screenlink absoluut aanraden. We kregen een snelle reactie terug op onze aanvraag en kwamen snel tot de conclusie dat het systeem van Screenlink past bij onze wensen. We waren op zoek naar een simpel Narrowcasting systeem waar we ons eigen systeem aan konden koppelen. We zijn zeer tevreden over het technische gedeelte waarbij we een scherm mochten testen. Het systeem heeft nooit enige hapering gehad.”