Voor MKB bedrijven

Interne communicatie verbeteren

Narrowcasting is een effectieve manier om de interne communicatie te verbeteren. Werknemers en bezoekers blijven zo altijd up-to-date en voelen zich ook meer verbonden tot het bedrijf.

narrowcasting bedrijf
De voordelen

Een beter verbonden kantoor

Narrowcasting biedt aanzienlijke voordelen op kantoor en in productiehallen. Met gepersonaliseerde, dynamische en gerichte inhoud kunnen medewerkers op de hoogte blijven van belangrijke informatie, zoals bedrijfsnieuws, veiligheidsprotocollen en productie-updates. Dit verbetert de communicatie en betrokkenheid, verhoogt de productiviteit en bevordert een veilige werkomgeving. Narrowcasting biedt ook de mogelijkheid om real-time gegevens te delen en te visualiseren, wat leidt tot betere besluitvorming en efficiëntere processen. Kortom, narrowcasting is een effectieve manier om de communicatie en prestaties op kantoor en in productiehallen te verbeteren.

Content

Wat zijn de content mogelijkheden?

Narrowcasting biedt een effectieve manier om verschillende soorten content te delen met medewerkers via beeldschermen op strategische plekken binnen het bedrijf. Enkele voorbeelden om de interne communicatie te verbeteren:

Interne nieuwsberichten

Denk aan belangrijke aankondigingen, veranderingen in de organisatie, nieuwe projecten, en successen.

Bedrijfsdoelen en prestaties

Denk aan grafieken, diagrammen, en visualisaties van KPI’s en andere relevante statistieken.

Veiligheids- en instructievideo’s

Instructies over het gebruik van apparatuur, veiligheidsprocedures, en EHBO-training.

Personeelsaankondigingen

Narrowcasting biedt een platform om personeelsaankondigingen te delen, zoals nieuwe medewerkers, jubilea, en verjaardagen. Dit bevordert de betrokkenheid en teamspirit binnen het bedrijf, en draagt bij aan een positieve werkcultuur.

Sociale media en externe content

Denk aan posts van het bedrijf op sociale media, klantreviews, en branche-updates.

interne communicatie bedrijf
Flexibel en Efficiënt

Beheer op eigen voorwaarden

Met onze gebruiksvriendelijke software heb je de volledige controle over jouw eigen narrowcasting programma. Jij bepaalt wanneer iets wordt getoond en op welke scherm(en). Een ander groot voordeel is dat je niet gebonden bent aan één locatie. Je kunt vanuit elke locatie content maken en beheren, of het nu op kantoor of thuis is. Dit biedt diverse mogelijkheden om jouw medewerkers effectief te informeren en betrokkenheid te bevorderen.

 

Klant ervaringen

We zijn trots op de succesverhalen van onze bestaande klanten!

logo

Rietveld Licht

Narrowcasting in de retail komt steeds vaker voor en ook Rietve...
logo

Polygon water- en brandschade herstel

Polygon is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in...
logo

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten ondersteunt ondernemers en ...

Een aantal klanten die met onze narrowcasting software hun interne communicatie hebben verbeterd

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Altijd en overal

Wat maakt
Screenlink uniek?

Inmiddels gebruiken honderden bedrijven in Nederland en Europa de narrowcasting oplossingen van Screenlink om hun interne communicatie te verbeteren. Van kleine bedrijven met 1 scherm tot middelgrote bedrijven met meer dan 100 schermen

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering van het narrowcasting systeem staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960