Voor MKB bedrijven

Interne communicatie verbeteren

Presenteer actuele bedrijfsinformatie op digitale schermen en verbeter zo de interne communicatie in jouw bedrijf.

narrowcasting
Presenteer actuele bedrijfsinformatie op digitale beeldschermen

Interne communicatie verbeteren

Wil je medewerkers en bezoekers beter voorzien van alle informatie die ze nodig hebben? Mailtjes worden niet altijd even goed gelezen en het personeel is niet altijd even goed bereikbaar. Posters en printjes aan de muur helpen wel, maar het ziet er niet echt mooi uit en het kost tijd om het up-to-date te houden. Een moderne manier om actuele bedrijfskennis te delen en je medewerkers te op tijd te informeren is narrowcasting.

Narrowcasting wordt vaak toegepast voor de interne communicatie met medewerkers en het welkom heten van bezoekers bij de ingang. De narrowcastingschermen worden op strategische plekken in het bedrijf geïnstalleerd: van de koffieautomaat tot de hoofdingang en de kantine. Maar ook in de productiehal of werkplaats zie je deze schermen steeds vaker. Want met de huidige technologie kunnen we de narrowcasting koppelen aan de ERP en planningsystemen van de klant zodat alle productiemedewerkers live de juiste informatie kunnen zien.

Zo is iedereen altijd op de hoogte van het laatste nieuws en  voelen medewerkers zich meer verbonden en betrokken bij jouw bedrijf.

narrowcasting

Stel je eigen programma samen

Wat wel jij met jouw medewerkers delen?  Met onze narrowcasting software kun je je eigen narrowcasting programma samenstellen. Het is zeer eenvoudig in gebruik. Het kost een uurtje tijd om dit te leren. Vanuit een centraal punt in jouw bedrijf kun je actuele informatie delen op de presentatieschermen die jij wilt. Zo geef je met enkele simpele drukken op de knop alle informatie door aan jouw werknemers. Zo zijn ze altijd op de hoogte en geef je jouw werknemers de aandacht die ze verdienen.

Naast de installatie van digitale beeldschermen op strategische plekken is ook de content die je plaatst van groot belang. Voorbeelden van content die je kunt plaatsen op deze schermen zijn:

  • Succesverhalen van jouw bedrijf delen en iedere medewerker hierbij betrekken
  • Nieuwe plannen communiceren
  • Bezoekers welkom heten, treintijden en nieuwtjes bij de receptie
  • Nieuwe medewerkers introduceren, verjaardagen van collega’s laten zien
  • Wijzigingen in het productieproces melden
  • Actuele magazijn voorraden laten zien
  • Personeel informeren over (nieuwe) voorschriften

In de productie afdelingen en werkplek omgevingen wordt narrowcasting vaak gebruikt voor het weergeven van KPI’s

 

Een aantal klanten die met onze narrowcasting software hun interne communicatie hebben verbeterd

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Altijd en overal

Wat maakt
Screenlink uniek?

Inmiddels gebruiken honderden bedrijven in Nederland en Europa de narrowcasting oplossingen van Screenlink om hun interne communicatie te verbeteren. Van kleine bedrijven met 1 scherm tot middelgrote bedrijven met meer dan 100 schermen

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering van het narrowcasting systeem staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960