Corporate

Boek eenvoudig je vergaderruimte

Het komt bij bedrijven regelmatig voor dat de vergaderruimte bezet is terwijl hij niet is gereserveerd en dat er weinig overzicht is. Met de Roomboeking tablet van Yealink, gekoppeld aan Microsoft Teams, wordt alles in een keer duidelijk. Monteer de tablet bij de ingang van de ruimte en heb direct een goed overzicht van de komende vergaderingen. Is de vergaderruimte leeg en je wilt deze gebruiken, dan kun je deze direct via de tablet boeken.

Bespaar tijd en geld omdat een extern boekingssysteem niet langer meer nodig is. Dankzij de vertrouwde Teams interface is het beheren van de meeting room eenvoudig voor iedereen binnen de organisatie. Via de RoomPanel reserveer je met één klik een ruimte, voorkom je dubbele boekingen en zie je dankzij het 8″ scherm en de visuele LED indicators van buitenaf of een ruimte bezet is en wanneer deze weer beschikbaar is.

De Yealink RoomPanel is geschikt voor bedrijven die beschikken over meerdere meeting ruimtes en ideaal voor klanten die gebruik maken van een Teams omgeving óf hierop willen overstappen. Het room boekingssysteem werkt namelijk naadloos samen met Microsoft Teams. Omdat de Teams integratie er al is, bespaart de klant extra kosten voor een softwarepakket. Daarnaast is het een stuk gebruiksvriendelijker om op elk systeem in dezelfde user interface te werken.

roompanel yealink