Narrowcasting inzetten in een winkelomgeving

Narrowcasting in de retail inzetten

Heb jij een winkel en ben je op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen met je klanten? Wil je niet iedere keer posters hoeven te laten drukken en zo op kosten besparen? Wil je snel aan je klanten laten weten dat er een speciale aanbieding is? Dit is allemaal mogelijk met de narrowcasting oplossingen van Screenlink. Wij leveren zowel schermen als de benodigde software, waarmee je eenvoudig en duidelijk aan je klanten laat zien wat jij belangrijk vindt om met ze te delen. Narrowcasting voor de retail is een zéér effectieve manier om klanten op de hoogte te brengen van de nieuwste aanbiedingen. Het werkt, mits goed toegepast, vaak ook omzetverhogend!

Onze oplossing voor jou

De ideale combinatie tussen retail en narrowcasting

Narrowcasting voor retail is een effectieve manier om je klanten op de winkelvloer op de hoogte te brengen van wat je allemaal voor ze in petto hebt. Is er in jouw winkel een speciale uitverkoop of actie gaande? Presenteer dan die producten op het scherm waarvan jij vindt dat jouw klanten deze moeten zien. Zorg ervoor dat dit helder en duidelijk wordt vormgegeven en jouw klanten kunnen niet meer om deze actie of aanbieding heen!

Het mooie aan narrowcasting is dat je heel snel aanpassingen kunt maken of nieuwe producten en diensten kunt toevoegen. Met onze speciale software is dit binnen een paar minuten geregeld. Dankzij ons grote bestand aan retailklanten, is een passend voorbeeld van een uitzending makkelijk geregeld.

Meer weten over narrowcasting voor retail?

Als je meer wilt weten over retail & narrowcasting, dan raden wij je aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We komen graag een keer bij je langs om onze diverse en praktische oplossingen aan je te laten zien. Je ziet gelijk met eigen ogen wat voor hoge kwaliteit schermen wij kunnen leveren, maar ook hoe simpel onze software in het gebruik eigenlijk is. Heb je al schermen in jouw winkel hangen, maar ben je niet tevreden over de huidige oplossing? Dan kunnen wij u ook alleen de benodigde software leveren. Neem gewoon eens contact met ons op om alle mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.

Wil je liever een keer online meekijken hoe eenvoudig narrowcasting in de retail met Screenlink kan zijn? Vraag dan vandaag nog een online demonstratie aan!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!